E-shop
Scroll to Top

BLOG

Spájame technológie s vaším pohodlím!

Inteligentné kúrenie v domácnosti: Aké sú jeho výhody? - Hevolta - Spájame technológie s pohodlím

Inteligentné kúrenie v domácnosti: Aké sú jeho výhody?

V dnešnej dobe dostáva čoraz viac elektronických spotrebičov prívlastok „inteligentný“. Ten obvykle vyjadruje, že dané zariadenie bude schopné takpovediac rozmýšľať za vás a robiť vám život jednoduchším. Aké reálne benefity ale prináša inteligentné kúrenie? Je skutočne tak výhodným riešením, ako sa o ňom hovorí?

Čítať viac
Ako vybrať podlahové kúrenie? Mali by ste zvážiť tieto veci - Hevolta - Spájame technológie s pohodlím

Ako vybrať podlahové kúrenie? Mali by ste zvážiť tieto veci

Podlahové kúrenie prináša v porovnaní s klasickými radiátormi viacero cenných benefitov. Medzi najväčšie patrí rovnomerná distribúcia tepla, vďaka čomu nedochádza k fluktuácii vlhkosti a vzniku podmienok pre tvorbu plesní. Takisto sa vďaka nemu nevíri vzduch, čo je výhoda pre alergikov. No a v neposlednom rade, pri podlahovom kúrení nebudete trpieť na pocit chladných nôh.

Čítať viac
Čo je to rekuperácia a aký má význam: Čistí vzduch pri vírusoch, baktériách a COVID-19? - Hevolta - Spájame technológie s pohodlím

Čo je to rekuperácia a aký má význam: Čistí vzduch pri vírusoch, baktériách a COVID-19?

O tom, že vetranie je mimoriadne dôležité, už zrejme viete. A ak náhodou nie, vedzte, že sa mu oplatí venovať pozornosť. Pomáha vyrovnávať vlhkosť, zbavovať domácnosť oxidu uhličitého či ďalších nežiaducich látok a zároveň zásobuje domácnosť dôležitým kyslíkom. Avšak, klasické vetranie môže byť vo viacerých smeroch aj škodlivé. Nemajte však žiadny strach. Jeho negatíva sa dajú celkom jednoducho eliminovať. Riešením je rekuperácia!

Čítať viac
Máte otázky ? Radi vám ich zodpovieme

    Kontaktné údaje

    HEVOLTA Slovakia s.r.o.
    R1 Centrum
    Rožňavská 1
    831 04 Bratislava

    telefón: 0800 111 444
    e-mail: info@hevolta.sk

    Scroll to Top