E-shop
Scroll to Top

Radiátor do kúpeľne: Prečo je smart vykurovací panel lepšou voľbou?

Podľa odborníkov na komfortné a zdravé bývanie by kúpeľňa mala byť najteplejšou miestnosťou v domácnosti. Je dobré, keď je vykúrená aspoň na 25 stupňov Celzia. Práve preto môže byť skvelou voľbou radiátor do kúpeľne, ktorý doplní podlahové kúrenie. Navyše, ak sa rozhodnete pre smart vykurovací panel, okrem rýchleho zohrievania získate aj viacero ďalších výhod.

Radiátor do kúpeľne nielen na vykurovanie

Okrem toho, že radiátor do kúpeľne dokáže prispieť k efektívnemu vykúreniu miestnosti, jeho veľký benefit spočíva aj v tom, že ho viete využiť na rýchle sušenie uterákov či niektorých kúskov oblečenia na dvoch zaoblených madlách. Ide tak o multifunkčné zariadenie, ktoré by nemalo chýbať v žiadnej modernej kúpeľni či domácnosti.

Prečo uprednostniť smart vykurovací panel

Klasické radiátory do kúpeľne sa najčastejšie regulujú prostredníctvom otočného kolieska. Viete si tak jednoducho nastaviť požadovanú teplotu. Nevýhodou je však skutočnosť, že takéto ovládanie začne byť po určitom čase otravné. Musíte niekoľkokrát za deň manuálne pridávať a uberať teplotu. Alebo ju necháte nastavenú na jednej úrovni. No v takom prípade zbytočne plytváte energiami.

Radiátor do kúpeľne: Prečo je smart vykurovací panel lepšou voľbou? - Hevolta - Spájame technológie s pohodlím

Praktické časovače

Moderným riešením radiátora do kúpeľne je smart vykurovací panel Hevolta TowelBoy. Ten pozostáva z dvoch kusov lesklého tvrdeného skla a kvalitných madiel z brúseného hliníka. Jeho veľkou doménou je systém ovládania. Môžete totiž využívať časovače, ktoré automaticky zapnú alebo vypnú radiátor v požadovaných časoch a tým pádom príjemne temperujú miestnosť. A okrem toho, inteligentný zabudovaný termostat, ktorý monitoruje teplotu miestnosti, sa postará o tepelný komfort a šetrenie energie. Keď bude teplota v miestnosti 25 stupňov Celzia a menej, TowelBoy teplotu dotemperuje a po dosiahnutí požadovaného výsledku sa automaticky vypne.

Moderné ovládanie

Smart vykurovací panel Hevolta TowelBoy môžete ovládať nielen prostredníctvom dotykového displeja, ale taktiež aplikáciou v smartfóne či tablete. Kedykoľvek tak viete meniť teplotu či upravovať iné nastavenia z pohodlia gauča alebo postele.

Vedeli ste, že smart vykurovací panel je možné ovládať aj cez hlasových asistentov ako Amazon Alexa či Google Assistant, prípadne pomocou funkcionality Apple HomeKit? Jednoducho tak zapadne do systému inteligentnej domácnosti.

Rovnomerné šírenie tepla

Benefitom zariadenia Hevolta TowelBoy je skutočnosť, že o vykurovanie sa stará sklenený panel. Na rozdiel od jednoduchších radiátorov, ktoré pozostávajú z viacerých potrubí, sa teplo šíri dokonale rovnomerne. O to rýchlejšie sa vysušia zavesené uteráky či vyhreje celá kúpeľňa, kancelária, alebo hocijaká miestnosť vo vašej domácnosti. Keďže oplýva dizajnovo atraktívnym prevedením, perfektne sa hodí prakticky kamkoľvek.

Radiátor do kúpeľne: Prečo je smart vykurovací panel lepšou voľbou? - Hevolta - Spájame technológie s pohodlím

Viacero výkonových a veľkostných variantov

Vykurovací panel Hevolta môžete prispôsobiť vašim osobným požiadavkám a potrebám. Predáva sa v 3 veľkostných variantoch, ktoré sa líšia aj svojím vykurovacím výkonom. Najmenší, TowelBoy Mini, disponuje rozmermi 850 x 450 mm a výkonom 400 W. Zlatou strednou cestou je verzia s rozmermi 1 100 x 550 mm a výkonom 600 W. No a pre väčšie miestnosti bude ideálnou voľbou TowelBoy Max s rozmermi 1 300 x 550 mm a výkonom až 750 W, ktorý sme pre našich zákazníkov prichystali ako novinku pre rok 2022. Je vybavený až 3 madlami, čo prináša väčší komfort pri sušení uterákov a iných vecí.

Jedinečný nadčasový dizajn

Smart vykurovací panel Hevolta TowelBoy dokonale zapadne do každej domácnosti. Vyberať si môžete z dvoch farieb skla – bielej a čiernej, plus z dvoch odtieňov robustných hliníkových madiel – zlatého alebo strieborného. Navyše, je bezpečný pre deti. Vyrába sa totiž z tvrdeného kaleného skla, ktoré sa pri prípadnom rozbití neroztriešti na malé kúsky. Naopak, bude držať pokope ako rozbité čelné okno auta. Deti ani dospeláci sa tak na ňom neporežú. A okrem toho, s TowelBoy nehrozí ani popálenie. Jednoducho, Hevolta TowelBoy, radiátor do kúpeľne aj iných miestností je praktickým riešením, ktoré vynikajúco oživí celkový dizajn interiéru.

Zdieľajte na sociálnych sieťach

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Prečítajte si tiež

Scroll to Top